Veel gestelde vragen

De veiligheid van betalen

In de Hetronic webshop betaalt u eenvoudig uw aankopen en doet u dit op een veilige manier via paypal, met alle banken via ideal, automatische incasso of bij vooruit met een bankoverschrijving. Terugkerende zakelijke klanten kunnen betalen op rekening, 30 dagen na factuur datum. U ontvangt uw factuur per email.

Ruilen

Wilt u uw geleverde bestelling ruilen voor een ander Hetronic onderdeel dan kan dit tot 30 dagen na aflevering. Uw bestelling dient dan niet gebruikt, onbeschadigd en verpakt te zijn in de originele verpakking inclusief bijbehorende documentatie.

Na ontvangst van het originele artikel sturen wij uw vervangende Hetronic onderdeel op en betaalt u alleen het eventuele verschil in de aankoopprijs en de bezorgkosten.

Voor speciaal op maat gemaakte systemen of bestelde onderdelen gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien een dergelijke situatie zich voordoet.

Retourneren

Wilt u uw geleverde bestelling om wat voor reden retourneren dan kan dit binnen 14 dagen na aflevering. Uw bestelling dient dan niet gebruikt, onbeschadigd en verpakt te zijn in de originele verpakking inclusief bijbehorende documentatie. Na ontvangst van het originele artikel,  stort Hetronic binnen 1 werkdag het door u betaalde bedrag voor het product terug of ontvangt u van ons een creditfactuur.

In dit geval betaalt u alleen de bezorgkosten en de kosten voor de retourzending.

Voor speciaal op maat gemaakte systemen of bestelde onderdelen gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien een dergelijke situatie zich voordoet.

Annuleren

Wilt u uw bestelling annuleren dan kan dat kosteloos bij Hetronic voor alle standaard onderdelen tot uw bestelling aan u verzonden wordt.

Voor speciaal op maat gemaakte systemen of bestelde onderdelen gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien een dergelijke situatie zich voordoet.

Verzend- en order kosten

Bestelling met een waarde van meer dan EUR 500,- worden door Hetronic kosteloos in Nederland en België bezorgd. Op bestellingen met een waarde lager dan EUR 500,- berekent Hetronic een bijdrage van EUR 17,50 voor de kosten van verzending bij aflevering in Nederland of België. Voor verzending naar andere landen zijn de tarieven opvraagbaar.

Hetronic biedt verschillende betaalmethodes:

 • iDEAL
  Als uw bankrekening in Nederland loopt, kunt u uw bestelling direct online voldoen door middel van iDeal.
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • Bancontact / Mister Cash
  Met Bancontact of Mister Cash kunnen klanten met een Belgische bankrekening online aankopen doen door middel van hun bankpas. Mister Cash is veilig, betrouwbaar en zeer gemakkelijk.Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.
 • Overschrijving
  Kiest u voor deze optie dan ontvangt u van ons een e-mail met betaalinstructies.
 • PayPal of Creditcard
  In Nederland en het buitenland kunt u uw bestelling veilig afrekenen met VISA, MasterCard en Maestro. Creditcard betaling kan via PayPal. Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner’s Club en EnRoute worden ondersteund. Bij PayPal kun je als Gast inloggen zodat een account niet vereist is.
 • Op rekening
  Deze optie is alleen beschikbaar als één van onze medewerkers dit handmatig voor u mogelijk heeft gemaakt.

Hetronic doet er alles aan om een goed product te leveren. Uw bestellingen zullen met de grootste zorg worden verpakt en verzonden. Mocht uw bestelling desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u deze retour sturen.

Wij verzoeken u de retourzending te voorzien van ons Retourzendingen formulier of uw begeleidend schrijven met hierop wat u ons toestuurt, de klacht omschrijving, uw bedrijfs-, factuur- en contactgegevens.

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Hetronic b.v.
T.a.v. Retouren
Rijnkade 15
1382GS Weesp
Nederland

Hetronic b.v.

Rijnkade 15
1382 GS Weesp
Nederland
KVK: 54169585
BTW: NL8512.06.761.B01

NL: +31(0)294 239 870
BE: +32(0)3 808 1962
info@hetronic.nl