Reparaties en support

Elk Hetronic besturingssysteem stellen wij met de grootst mogelijke zorg samen. Elke radiograaf maken wij geheel op maat, op basis van de wensen en eisen van onze klant. Echter, soms leidt intensief gebruik tot de noodzaak van een reparatie of onderhoud. Ook dan bent u bij Hetronic op het juiste adres.

Wij zijn Licensed Assembling Partner van Hetronic International. In ons Service Center in Weesp (Nederland) voeren wij alle reparaties uit aan radiografische besturingssystemen van Hetronic. Wanneer uit onze inspectie blijkt dat een systeem verouderd is en/of repareren niet meer rendabel of mogelijk is, bespreken we dit met u en zoeken we naar de beste oplossing.

Hetronics reparatieservice op maat

Wij bieden u reparatieservice op maat. Kies de methode van repareren die het beste bij u past, afhankelijk van hoe lang u uw Hetronic systeem kunt missen en of uw wel of niet een reserve Hetronic besturingssysteem beschikt . U kunt uw radiografische systeem opsturen, langskomen bij ons Service Center of een reparatie op locatie laten uitvoeren.

1. Opsturen, gemakkelijk en snel

U stuurt uw radiografische besturingssysteem op en wij sturen uw systeem gerepareerd weer terug. Uiteraard indien de reparatie niet door garantie wordt gedekt ontvangt u eerst een prijsopgave van ons. Download het retourformulier en voeg dit toe aan uw reparatie verzoek van uw Hetronic.

2. Langskomen, klaar terwijl u wacht

Kom met uw Hetronic besturingssysteem op afspraak langs in Weesp.

3. Op locatie of bij uw klant

Wij voeren reparaties en herstelwerkzaamheden uit op uw bedrijfslocatie of op die van uw klant. Terwijl u aan het werk bent, zorgen wij dat u snel weer beschikt over een volledig functionerend radiografisch besturingssysteem.

Hetronic b.v.
t.a.v. Technische Dienst
Rijnkade 15
1382 GS Weesp
Nederland

Contact opnemen
Vanuit Nederland: +31 (0)294 239 870

Vanuit België: +32 (0)38 081 962
Per email: info@hetronic.nl

Reparaties op locatie

Als uw bedrijf gevestigd is in Nederland of België, dan kunnen wij op locatie uw radiografische besturingssysteem van Hetronic repareren of herstellen. Uiteraard doen we alles in overleg en bedenken we samen met u oplossingen voor nieuwe vraagstukken; misschien is uw bedrijf inmiddels veranderd en past daar een ander Hetronic-systeem bij.

Uiteraard kunnen wij een vervangend systeem leveren, zodat de werkzaamheden binnen uw bedrijf niet gestaakt hoeven te worden.

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud voorkomt ongeregeldheden en verlengt de betrouwbaarheid en levensduur van uw radiografische besturingssysteem. In sommige branches en bedrijven is preventief onderhoud zelfs verplicht. Graag voeren we dit onderhoud voor u uit, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de voordelen van uw Hetronic systeem.