Over Hetronic Nederland

Hetronic Nederland B.V. is gevestigd in Weesp (NL) en is licentiehouder en Assembling Partner van Hetronic International in Oklahoma (USA). De missie van Hetronic is om veilige en betrouwbare radiografische besturingssystemen te ontwerpen en te produceren voor en met klanten in vele verschillende industrieën. Hierbij streven we ernaar om uw machine en bedrijfsprocessen veiliger, efficiënter en economischer te besturen.

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële radiografische besturingssystemen, zodat uw bedrijfsvoering veiliger wordt en blijft. Om dit te realiseren, beschikken wij over een ruim assortiment standaard systemen, maatwerkoplossingen en spare-part onderdelen en een deskundig team van engineers. Ook exporteren wij Hetronic besturingssystemen, radiografische zenders en ontvangers, klantenspecials (maatwerk), ATEX-systemen en Hetronic-onderdelen en -wisselstukken naar diverse landen.

Officiële importeur van radiografische systemen

Vanaf het eind van de jaren 80 is Hetronic in Weesp de officiële importeur van standaard en custom-built Hetronic radiografische systemen. Vanaf dag één hebben wij ons gericht op het succesvoller laten opereren van onze klanten. Door de juiste oplossingen te bieden, korte levertijden te hanteren en innovatieve service-concepten te bedenken, zijn wij op dit vlak de toonaangevende partner geworden voor onze klanten.

Hetronic BV is gecertificeerd volgens de ISO9001:2015 norm. Meer informatie over ons kwaliteitsbeleid en certificaat vindt u hier.

Hetronic Internationaal

Hetronic is een pionier op het gebied van Industriële radiografische besturingen en is een wereldwijde marktleider. De kracht van Hetronic is de sterke moedermaatschappij Methode Electronics en een wereldwijde dekking met vestigingen in meer dan 45 landen op alle continenten.  Op al deze continenten bent u verzekerd van een team van technici die u kunnen ondersteunen op vele gebieden.

Hetronic, uw partner voor al uw radiografische toepassingen met:

✔ Eigen technici. Onze werknemers zijn bekwaam in het ontwerpen, configureren, repareren, testen, afstellen en het in bedrijf stellen van alle Hetronic producten.

✔ Snelle levertijden. Alle gangbare onderdelen leveren we uit voorraad en speciale onderdelen en systemen kunnen we met korte lead-times leveren.

✔ Brede range standaard systemen. Onze brede range met standaard modellen sluit perfect aan bij de diverse toepassingen in de markt.

✔ Op maat gemaakte systemen. Als Hetronic Licensed assembly partner zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een systeem naar uw wens.

✔ Wereldwijd support netwerk. Met vestigingen in meer dan 45 landen bent u overal ter wereld gegarandeerd van een snelle en deskundige service. Zo beperken we een eventuele stilstand tot het minimum.