Radiografische besturingen

Ontdek het oneindig aantal toepassingen

De radiografische besturingssystemen van Hetronic zijn geschikt voor toepassingen in alle industriële markten waarin gewerkt wordt met relais, hydraulische en pneumatische apparatuur die men op afstand wil besturen. Onze professionele systemen bieden een hoge mate van veiligheid bij het aansturen van uiteenlopende processen en systemen. Door onze jarenlange ervaring in alle denkbare branches adviseren wij u graag bij het kiezen of ontwerpen van een oplossing die uw proces of systeem veiliger en efficiënter bestuurt.

Ruim 35 jaar ervaring in toepassingen voor procescontrole

Hetronic is wereldwijd marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van professionele radiografische systemen voor het veilig en nauwkeurig besturen van processen en systemen waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse soorten apparatuur. Onze ervaring in de industrie vertaalt zich in de meer dan 400.000 systemen die inmiddels wereldwijd gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen. Als pionier op het gebied van industriële radiografische besturingssystemen investeren wij veel in innovatieve, betrouwbare besturingssystemen die u een hoge mate van veiligheid bieden bij het besturen van processen op afstand en uw bedrijfsvoering efficiënter maken.

De toepassingen van onze systemen

Voor iedere markt of industrie heeft Hetronic klanten voorzien van professionele radiografische besturingssystemen. Kies de sector waarin uw bedrijf zich bevindt en ontdek hoe Hetronic u met een professioneel besturingssysteem kan helpen bij het verhogen van de veiligheid, efficiëntie en precisie van uw op afstand bestuurbare processen.

Takelwagen en sleepvoertuigen

Precieze, robuuste besturingsoplossingen voor takelwagens en sleepvoertuigen met hydraulische systemen.

Betonpompen

Radiografische oplossingen met snelle responstijd en precisie voor besturing van o.a. betonpompen en mixers.

Boren

Bij boorwerkzaamheden zijn veiligheid en hoge precisie zeer belangrijk; Hetronic radiografische besturing biedt u de oplossing hiervoor.

Bos-, land en tuinbouw

Voor toepassingen in zowel bos-, land en tuinbouw biedt Hetronic oplossingen voor radiografische besturing van diverse soorten materieel.

Bouw

Radiografische besturingsoplossingen voor veiligheid en efficiency bij constructiewerkzaamheden.

Explosie-gevoelige omgeving

Hetronic biedt systemen die o.a. ATEX, IECEx, UL/CSA, InMetro en PESO-gecertificeerd zijn.

Kranen

Veilige, precieze en efficiënte bedieningssystemen voor uiteenlopende vaste en mobiele kranen en takels.

Maatwerk

Hetronic levert standaard besturingsoplossingen, maar is ook gespecialiseerd in maatwerk voor uw specifieke toepassing.

Materiaalverwerking

Veiligheid en precisie zijn onlosmakelijk verbonden aan de verplaatsing van materialen. Hetronic klaart iedere klus.

Mijnbouw

Mijnbouw vraagt het uiterste van uw apparatuur met hoge veiligheidsvereisten. Vertrouw daarom op de besturingssystemen van Hetronic: duurzaam, precies en veilig.

Mobiele hydrauliek

Voor iedere mobiele hydraulische toepassing heeft Hetronic een oplossing. Standaard zenders en ontvangers, en zo nodig ook maatwerk.

Olie & gas

Olie- en gasplatforms vereisen veiligheid in explosie-gevoelige omgevingen. Hetronic biedt u de veiligste ATEX-besturingsoplossing.

Scheepvaart

Vertrouw blindelings op Hetronic radiografische besturingssystemen. Geschikt voor de zwaarste omstandigheden.

Spoorwegen

Controle, verbeterd zicht, veiligheid en ongekende betrouwbaarheid: onze besturingssystemen bieden het totaalpakket.

Takelwagen en sleepvoertuigen

Precieze, robuuste besturingsoplossingen voor takelwagens en sleepvoertuigen met hydraulische systemen.

Ex-omgevingen

Professionele radiografische afstandsbedieningen voor industriële procesbesturingstoepassingen in explosiegevoelige omgevingen, ook wel EX-omgevingen genoemd.