Onze radiografische besturingen zijn heel betrouwbaar. Dat vertellen onze klanten ons. Toch kan de continuïteit van uw bedrijfsvoering verstoord zijn, doordat de radiografische besturing defect is geraakt. Op dat moment kunt u bij ons terecht. Wij zijn Licensed Producer en Assembling partner van Hetronic. Alle Hetronic radiografische besturingssystemen repareren wij in ons Servicecenter in Nederland. Heeft u een ATEX-systeem? Ook dat repareren wij graag voor u.

Wij repareren voor u op vier manieren

  • Allereerst kunt u ons uw systeem toesturen. Voeg een Retourzendingen formulier toe. Of zet in uw eigen brief: wat u ons toestuurt, de beschrijving van de storing en uw bedrijfs-, factuur- en contactgegevens.

 Stuur het systeem ter reparatie op naar:
  Hetronic b.v.
  t.a.v. De technische dienst
  Rijnkade 15
  1382 GS Weesp
  Nederland

  • Of we repareren  in onze werkplaats  uw Hetronic systeem, terwijl u wacht met een vers kopje koffie. Neem contact op voor een afspraak +31 (0)294- 23 98 70. In België: +32 (0)38 08 19 62
  • Of we komen bij u langs en bij u op locatie repareren we uw Hetronic systeem voor u. Klaar terwijl u verder werkt.
  • Of uw klant heeft een Hetronic radiografische besturing. U heeft hem dat geleverd op uw eigen systeem. We reparen bij uw klant op locatie zijn Hetronic radiograaf.

Op welke locaties voeren wij herstellingen uit?

In Nederland repareren wij uw Hetronic radiograaf. Ook voeren wij herstellingen van Hetronic radiografische besturingen in geheel België uit. 

Als de reparatie niet meer rendabel is, nemen we contact met u op.


Periodiek onderhoud 

Met periodiek onderhoud van uw radiografische besturingssystemen voorkomt u ongeregeldheden. Binnen sommige bedrijven is jaarlijkse controle van de radiograaf verplicht. Deze periodieke inspectie en het onderhoud voeren wij graag voor u uit. Neem contact met ons op voor inspectie en onderhoud.