Wil jij bijdragen aan het verdere succes van Hetronic in Nederland vanuit ons kantoor in Weesp? Hetronic is pionier en wereldwijde marktleider op het gebied van Industriële radiobesturingen en dat hebben wij bereikt door technologische innovatie, focus op onze klanten en een goed team van professionals dat voortdurend streeft naar verbetering: van je eigen prestaties, je technische kennis en vaardigheden en de werkwijze binnen ons bedrijf.

Vanwege het succes van onze industriele radiografische besturingsssytemen bij onze klanten zoeken wij meerdere collega’s die ons team komen versterken. Ben jij gemotiveerd om hieraan bij te dragen, beschik jij over een elektrotechnische opleiding en vind jij het leuk in een klein gezellig team te werken, solliciteer dan naar een van onderstaande vacatures:

1 nieuwe collega als Design Engineer

Als Design engineer ontwerp je klantspecifieke systemen. Op basis van klantinput specifieer je radiografische besturingssysteem; op basis van de Hetronic mogelijkheden, de wetgeving en ontwerp je in samenspraak met de klant het perfecte besturingssysteem. Jouw productietekeningen, technische schema’s, instructies en onderdeellijsten zijn de basis om een Hetronic systeem in Nederland of op een intetnationale Hetronic locatie te laten produceren. Je bezit minimaal een elektro-technische opleiding op middelbaar niveau. Wil je meer weten over deze rol. KLIK HIER.

2 nieuwe collega’s als Systeem Engineer

Als Systeem Engineer werk je binnen een team 6 professionals aan het bouwen van nieuwe klantspecifieke Hetronic systemen voor onze klanten of repareer je vanuit onze locatie bestaande Hetronic radiografische systemen. Je bezit min. een elektro-technische opleiding op middelbaar niveau of vergelikbare ervaring. Wil je meer weten over deze rol. KLIK HIER.

Sales support medewerker (min. 32 uur per week)

Jij vind het een uitdaging om het dagelijkse reilen en zeilen binnen onze locatie in weesp goed te organiseren. Je zorgt ervoor dat onze klanten perfect te woord gestaan worden en volgt acties op om te zorgen dat klanten krijgen wat ze willen: toonaangevende radiografische besturingssystemen en service met een glimlach. Je beschikt over technische affiniteit en ervaring in een soortgelijke rol binnen een technisch-georienteerde onderneming. Wil je meer weten over deze rol. KLIK HIER.

Wij bieden……
Wij zijn een aantrekkelijke werkgever met voldoende aandacht voor jouw ontwikkeling, werken in leuk team, een bedrijf met volop kansen in Nederland en daarbuiten en arbeidsvoorwaarden die passend zijn voor de rol en jouw ervaring.

Interesse?
Stuur dan je CV op naar info@hetronic.nl en dan plannen wij snel een kennismaking in op ons kantoor op de Rijnkade 15 in Weesp. Tot snel!

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.