In 1988 is Ad.A. KLEIN b.v. in Weesp begonnen als officiële importeur van standaard en custom-built Hetronic Radiografische Systemen voor de bouw en industrie voor gebruik bij halkranen, hijswerktuigen en vele andere toepassingen. Door SERVICE te bieden aan Hetronic besturingen zijn wij een hele sterke speler op de markt in radiografische besturingen geworden.  
Kundige en goed opgeleide medewerkers zorgen niet alleen voor snelle reparaties en tevreden afnemers, maar leveren daarmee tevens een goed werkende draadloze radiosturing voor elektrische en hydraulische machines en apparaten. 
Door de grote groei van de Hetronic producten werd in 2000 Albatros Besturingssystemen opgericht en werden de Hetronic systemen met veel succes in de Nederlandse markt afgezet.

Door internationalisering werd per 1 januari 2012 Hetronic b.v. opgericht en nam alle activiteiten over van Albatros Besturingssystemen en is werkmaatschappij van Ad.A. KLEIN b.v. (www.adaklein.nl) te Weesp. 

In 2006 is Hetronic b.v. licentiehouder en assembling partner van Hetronic International in Oklahoma USA, waarbij wij tevens Hetronic klantenspecials, besturingen, zenders, ontvangers en Hetronic wisselstukken exporteren naar diverse landen.

Hetronic b.v. werkt volgens ISO 9001:2008 en is gecertificeerd door Tüv Süd.
Meer informatie vindt u in ons kwaliteitsbeleid (klik om te downloaden/openen)

Hetronic Internationaal
Hetronic is een pionier op het gebied van Industriële radiografische besturingen en is een wereldwijde marktleider. De kracht van Hetronic is de sterke moedermaatschappij Methode Electronics en een wereldwijde dekking in meer dan 45 landen op alle continenten.  Op al deze continenten bent u verzekerd van een team van technici die U kunnen ondersteunen op vele gebieden.

Missie Hetronic
Onze missie is veilige, betrouwbare en betaalbare radiografische besturingen te leveren aan de vele verschillende industrieën over de gehele wereld. 
Hierin streven we er naar om Uw machine veiliger en economischer te bedienen.