Toepassing: olie en gas

Olie- en gasexploratieplatforms, zowel op zee als op het land, bieden unieke uitdagingen voor zowel uw operationele personeel als Hetronic. Onze ervaring in het luisteren naar klantbehoeften en het begrijpen van deze uitdagingen, stelt ons in staat om de veiligste en meest responsieve radioafstandsbedieningssystemen beschikbaar te maken. Wij begrijpen dat veilig en efficiënt gebruik van grote apparaten in krappe ruimtes en gevaarlijke omgevingen onze eerste overweging moet zijn bij het ontwerp. Wanneer afstandsbedieningen nodig zijn voor het uitvoeren van taken zoals kraan- en hijswerkzaamheden, het op afstand bedienen van pompen, lieren en het nauwkeurig manoeuvreren van een draaitafel, is Hetronic uw technisch expert.

Accuraat zenden en ontvangen met Hetronic besturingssystemen

Olie- en gasservicebedrijven vertrouwen op real-time gegevens om hun doelstellingen binnen de gestelde tijd te halen en winst te maken. Onze innovaties in radiografische besturingssystemen zorgen voor nauwkeurige en real-time transmissie en ontvangst van gegevens op de bedieningsconsole. Ongeacht de certificeringseis waaraan het systeem dient te voldoen, Hetronic kan hier invulling aan geven (ATEX, IECEx, InMetro, UL/CSA, PESO, KOSHA en nog vele andere). Zeker in deze omstandigheden geldt safety first, voor zowel zender als ontvanger.

Een besturingssysteem op maat

Wanneer u een hogere productiviteit en efficiëntie met het hoogste niveau van veiligheid in gevaarlijke omstandigheden wenst, zullen we aangepaste, explosieveilige zenders en ontvangers creëren om aan uw behoeften te voldoen. Onze innovatie- en technologieontwikkelingen, zoals sensortechnologie, videofeedback en GUI op maat, bieden uw personeel controle en beheer van vrijwel elke machine-installatie vanaf een veilige locatie.

Contact met onze specialisten

Neem contact op met ons technische applicatieteam voor olie en gas om uw behoeften te bespreken. Wij denken graag met u mee om het juiste systeem te ontwerpen.